9. Komitede liste sayısı 2 oldu

9. Komitede liste sayısı 2 oldu 9. Komitede liste sayısı 2 oldu
A- A+

Müteahhitlik Faaliyetleri Grubu Üyelerinin oluşturduğu Bolu Ticaret ve Sanayi Odası 9. Komitesinde, seçimlerde iki liste yarışacak.

Yaklaşık 600 üyenin bulunduğu bu grupta Mevcut Meclis Üyesi olarak Aydoğan Tekin, Abdullah Alemdar ve Cemil Akay’dan oluşan listenin karşısına, Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği de liste çıkardı.

Bolu’daki müteahhitlerin bir araya gelerek kurduğu Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği Üyelerinin uzun süredir sürdürdükleri görüşmeler bugün neticelenirken, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Ekim’de gerçekleşecek Meclis Üyeliği ve Meslek Komitesine liste çıkarma kararı alarak isimleri belirlediler.

Buna göre Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği Meclis Üyelikleri için; Yunus Ceylan, Cihan Tutal ve Mesut Çakır’ı aday gösterecekler.

Meslek Komitesinde ise; Mehmet Aydınöz, Mustafa Serim, Emre Özkan, Kenan Altundağ, Orhan Özpolat, Fatih Özkan, Murat Avcı, Fırat Cıngı, Eyüp Özdoğan, Kemal Yavuz ve İbrahim Aslandoğdu yer alıyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler